Kategori : Bitki KorumaÜrün Grubu : Fungisitler
Aktif Madde : %80 Fosetyl-Al
Formulasyon : Islanabilir Toz (WP)
Ambalaj : 250 g, 1 kg
| Bitki Adı | Zararlı Organizma Adı | Uygulama Dozu | Son Uygulama ve Hasat Arasındaki Süre |
|---|---|---|---|
| Turunçgiller | Turunçgil meyvelerinde kahverengi çürüklük ve gövde zamklanması (Phytophthora citrophthora), Patlıcangillerde külleme (Leveillula taurica) | 200 g/100 L su | 14 gün |
| Turunçgiller | Turunçgilde hasat sonrası kahverengi meyve çürüklüğü (Phytophthora citrophthora) | 300 g/100 L su Meyveler ilaçlı suya 3 dakika süre daldırılır. | 14 gün |
| Armut | Ateş yanıklığı (Erwinia amylovora) | 400 g/100 L su | 14 gün |
| Ayva | Ateş yanıklığı (Erwinia amylovora) | 400 g/100 L su | 14 gün |
| Hıyar | Kabakgillerde mildiyö (Pseudoperonospora cubensis) | 200 g/100 L su | 3 gün |
| Kavun | Kabakgillerde mildiyö (Pseudoperonospora cubensis) | 200 g/100 L su | 3 gün |
| Soğan | Soğan mildiyösü (Peronospora destructor) | 150 g/100 L su | 14 gün |
| Domates | Domates mildiyösü (Phytophthora infestans) | 250 g/100 L su | 7 gün |
| Nar | Kök ve kök boğazı çürüklüğü (Phytophthora spp.) | 200 g/ 100 L su | 14 gün |