Kategori : BİTKİ BESLEME
Tür : ORGANİK BİTKİ BESLEME
İz Element katkılı Sıvı Organomineral Gübre
| Garanti edilen içerik | W/W |
| Organik madde | % 15 |
| Suda çözünür Bor (B) | % 0.13 |
| Suda çözünür Demir (Fe) tamamı EDTA ile şelatlı | % 0.20 |
| Suda çözünür Mangan (Mn) tamamı EDTA ile şelatlı | % 0.18 |
| Suda çözünür Molibden (Mo) | % 0.05 |
| Suda çözünür Çinko (Zn) tamamı EDTA ile şelatlı | % 0.20 |
| Alginik Asit | % 0.5 |
| Maksimum Klor (Cl) | % 0.5 |
| pH | 5.5 – 7.5 |
AVANTAJLARI:
|
Kabak, Hıyar, Domates, Biber, Patlıcan, Kavun, Karpuz (Damla sulama uygulaması) |
500 ml - 1 l/da |
Şaşırtmadan sonra, sezonda 2-4 uygulama |
|
Kabak, Hıyar, Domates, Biber, Patlıcan, Kavun, Karpuz (Yaprak uygulaması) |
200-300 ml/100 l su |
Şaşırtmadan sonra, sezonda 2-4 uygulama |
|
Marul, Karnabahar, Brokoli, enginar, Kereviz, Maydonoz, Ispanak, Dereotu |
200-300 ml/da |
Şaşırtmadan sonra, sezonda 3-4 uygulama |
|
Çilek |
150-250 ml/100 l su |
Meyve oluşumunda sezonda 1-3 uygulama |
|
Dut,Ahududu ve Diğer Böğürtlengiller |
200-300 ml/100 l su |
Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 3 uygulama |
|
Üzüm |
200-300 ml/100 l su |
Tomurcuklanma başlangıcından itibaren sezonda 3-4 uygulama |
|
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Erik, Fıstık, Nektarin, Badem |
200-300 ml/100 l su |
Çiçeklenme öncesinden meyve gelişimi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama |
|
Elma, Armut,ayva,incir,nar |
200-300 ml/100 l su |
Çiçeklenme öncesinden meyve gelişimi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama |
|
Zeytin |
200-400 ml/100 l su |
Çiçeklenme döneminden itibaren sezonda 3-4 uygulama |
|
Narenciye (Limon,Portakal,Mandalina,Greyfurt) |
200-300 ml/100 l su |
Erken çıkış öncesinden meyve gelişimine kadar her 15-20 günde bir sezonda 3-4 uygulama |
|
Kivi |
200-300 ml/100 l su |
Tomurcuk patlaması ve meyve oluşumundan sonra sezonda 3-4 uygulama |
|
Buğday,Arpa |
200-300 ml/da |
Tek yapraktan sapa kalkma dönemine kadar sezonda 1-3 uygulama |
|
Mısır |
200-300 ml/da |
Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama |
|
Kanola |
200-300 ml/da |
Büyüme (vejetasyon) dönemi ve çiçeklenmede sezonda 1-3 uygulama |
|
Ayçiçeği |
200-300 ml/da |
Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama |
|
Çeltik |
200-300 ml/da |
Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 2-3 uygulama |
|
Pamuk |
200-300 ml/da |
Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama |
|
Yeşil fasulye,Soya fasülyesi, Kuru fasülye, Nohut, Bezelye, Mercimek |
200-300 ml/da |
Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama |
|
Patates, Şekerpancarı, Havuç, Yer fıstığı |
200-300 ml/da |
Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 2-3 uygulama |
|
Süs bitkileri |
200-300 ml/100 l su |
Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 3-4 uygulama |
|
Muz |
300-500 ml/100 l su |
Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 3-4 uygulama |
|
Sarımsak,Soğan, Pırasa |
200-300 ml/da |
Şaşırtmadan sonra sezonda 3-4 uygulama |
|
Yonca,Kaba yonca (alfaalfa) |
200-300 ml/da |
Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 2-3 uygulama |
|
Subtronik ürünler |
300 ml/da |
Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 3 uygulama |
|
Çalı,Fundalık ve Ağaçcık |
200-300 ml/da |
Şaşırtmadan sonra sezonda 3-4 uygulama |
|
Fındık |
200-300 ml/100 l su |
Çiçeklenme öncesinden meyve şişmesi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama |
|
Ceviz,Kestane |
200-300 ml/100 l su |
Çiçeklenme öncesinden meyve şişmesi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama |
|
Tütün |
200-300 ml/da |
Şaşırtmadan 15 gün sonra sezonda 3 uygulama |
|
Hidrofonik ürünler |
100-200 ml/1000 l su |
Büyüme (vejetasyon) döneminde |