Kategori : BİTKİ BESLEME

Tür : KİMYEVİ BİTKİ BESLEME

EC FERTILIZER NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Toplam Azot (N) %5
Nitrat Azotu (N) %5
Nötral Amonyum Sitrat ve
Suda Çözünür Fosforpentaoksit (P2O5) %5
Suda Çözünür Fosforpentaoksit (P2O5) %5
Suda Çözünür Potasyumoksit (K2O) %41
Suda Çözünür Bor (B) %0.02
Suda Çözünür Demir(Fe) %0.15
Suda Çözünür Mangan(Mn) %0.05
Suda Çözünür Molibden (Mo) %0.005
Suda Çözünür Çinko (Zn) %0.06

KLOR İÇERİĞİ %0,26

Kullanım Şekli

KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU (YAPRAK UYGULAMASI)

Meyve ağaçları ve narenciye: Ürünü meyve tutumundan başlayarak 150-250 g/100 l su dozunda 15 günlük aralıklarla uygulayın.

Çilekler: Meyve tutumundan başlayarak her 15 günde bir beher uygulama için 200-400 g/da dozunda uygulama yapın.

Domatesler: Her çiçek demetinin meyve tutumundan sonra 150-250 g/100 lt su dozunda bir veya iki (1-2) uygulama yapın.

Patatesler: İki (2) uygulama yapılması tavsiye olunur.

  1. uygulama: Yumru oluşumundan başlayarak, 200 g/da dozunda
  2. uygulama: 30-45 gün sonra, 250 g/da dozunda

Soğanlar: İki uygulama yapın (tank karışımı içinde bir ıslatıcı amille birlikte):

  1. uygulama: Soğan oluşumundan başlayarak, 150 g/da dozunda
  2. uygulama: Üç (3) hafta sonra, 200-300 g/da dozunda

Şeker Pancarı: Hasattan 45 gün ve 3 hafta önce, 200-400 g/l dozunda iki (2) uygulama tavsiye olunur.

Sofralık ve şaraplık üzümler: Olgunlaşma döneminde 200-400 g/l su dozunda iki ilan dört (2-4) uygulama yapın.

Zeytin ağaçları: Ürünü (tank karışımı içinde bir ıslatıcı amille birlikte), çekirdeğin sertleşme ve meyvenin olgunlaşma döneminde 500-1000 g/l su dozunda iki kez uygulayın.

Pamuk: Ürünü 300-500 g/da dozunda iki kez uygulayın. Birinci uygulama kapsüller gözle görülebilir duruma geldiğinde, ikinci uygulama ise bir ay sonra yapılmalıdır.

Muz: Hasattan 2 ay önce doğrudan meyveye 150-200 g/100 l su dozunda uygulama yapın.