 
                 
    Kategori : BİTKİ BESLEME
Tür : KİMYEVİ BİTKİ BESLEME
EC FERTILIZER NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | W/W | 
| Toplam Azot (N) | %5 | 
| Nitrat Azotu (N) | %5 | 
| Nötral Amonyum Sitrat ve | |
| Suda Çözünür Fosforpentaoksit (P2O5) | %5 | 
| Suda Çözünür Fosforpentaoksit (P2O5) | %5 | 
| Suda Çözünür Potasyumoksit (K2O) | %41 | 
| Suda Çözünür Bor (B) | %0.02 | 
| Suda Çözünür Demir(Fe) | %0.15 | 
| Suda Çözünür Mangan(Mn) | %0.05 | 
| Suda Çözünür Molibden (Mo) | %0.005 | 
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | %0.06 | 
KLOR İÇERİĞİ %0,26
KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU (YAPRAK UYGULAMASI)
Meyve ağaçları ve narenciye: Ürünü meyve tutumundan başlayarak 150-250 g/100 l su dozunda 15 günlük aralıklarla uygulayın.
Çilekler: Meyve tutumundan başlayarak her 15 günde bir beher uygulama için 200-400 g/da dozunda uygulama yapın.
Domatesler: Her çiçek demetinin meyve tutumundan sonra 150-250 g/100 lt su dozunda bir veya iki (1-2) uygulama yapın.
Patatesler: İki (2) uygulama yapılması tavsiye olunur.
Soğanlar: İki uygulama yapın (tank karışımı içinde bir ıslatıcı amille birlikte):
Şeker Pancarı: Hasattan 45 gün ve 3 hafta önce, 200-400 g/l dozunda iki (2) uygulama tavsiye olunur.
Sofralık ve şaraplık üzümler: Olgunlaşma döneminde 200-400 g/l su dozunda iki ilan dört (2-4) uygulama yapın.
Zeytin ağaçları: Ürünü (tank karışımı içinde bir ıslatıcı amille birlikte), çekirdeğin sertleşme ve meyvenin olgunlaşma döneminde 500-1000 g/l su dozunda iki kez uygulayın.
Pamuk: Ürünü 300-500 g/da dozunda iki kez uygulayın. Birinci uygulama kapsüller gözle görülebilir duruma geldiğinde, ikinci uygulama ise bir ay sonra yapılmalıdır.
Muz: Hasattan 2 ay önce doğrudan meyveye 150-200 g/100 l su dozunda uygulama yapın.