| Suda Çözünür Bor (B) | %9 |
|
A)Toprak Uygulama |
||
|
Ana uygulama |
Noksanlık az ise |
Noksanlık fazla ise |
|
200-300 cc/da |
300-400 cc/da |
500-600 cc/da |
|
B)Yaprak Uygulaması için Ortalama uygulama dozu: 100-200 cc/100 lt su Tavsiye edilen miktarları: |
||
|
Bitki Adı |
Uygulama Zamanı |
Uygulama Miktarı |
|
Şeker Pancarı |
8-10 yapraklı olduğu dönemden itibaren |
100 lt suya 200-250 cc/da |
|
Yonca |
Her biçimden sonra |
100 lt suya 100-200 cc/da |
|
Bahçe Bitkileri |
15 gün aralıklarla 2-3 uygulama |
100 lt suya 100-200 cc/da |
|
Süs Bitkileri |
25 gün aralıklarla 2-3 uygulama |
100 lt suya 100-200 cc/da |
|
Meyve Ağaçları ve Narenciye |
Çiçeklenme öncesi |
100 lt suya 100-150 cc/da |
|
Petal dökümünde |
100 lt suya 100-150 cc/da |
|
|
Meyveler fındık kadar olunca |
100 lt suya 100-150 cc/da |
|
|
Meyveler büyüdüğünde |
100 lt suya 100-150 cc/da |
|
|
Zeytin Ağaçları |
Çiçeklenme öncesi Hasad sonrası |
100 lt suya 100-200 cc/da 100 lt suya 100-200 cc/da |
|
Bağ |
2-3 uygulama |
100 lt suya 100-150 cc/da |
|
Çilek |
2-3 uygulama |
100 lt suya 100-150 cc/da |