BOR (B)-BAKIR (Cu SULFAT)- DEMİR (Fe SULFAT)-MANGAN (Mn SULFAT)- MOLİBDEN (Mo)-ÇİNKO (Zn SULFAT)
MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI
GARANTİ EDİLEN İÇERİKLER
W/W%
Suda Çözünür Bor (B)
0.5
Suda Çözünür Bakır (Cu)
2.5
Suda Çözünür Demir (Fe)
5.0
Suda Çözünür Mangan (Mn)
2.5
Suda Çözünür Molibden (Mo)
0.05
Suda Çözünür Çinko (Zn)
1.5
| Bitkiler | Yapraktan | Damlamadan |
|---|---|---|
| Domates, Biber, Patlıcan, Patates, Kavun, Karpuz, Hıyar, Kabak, Çilek | 50 - 100 gr / 100 L su | 250 - 500 gr / da |
| Narenciye | 50 - 100 gr / 100 L su | 3 - 5 gr / ağaç başına |
| Zeytin | 50 - 100 gr / 100 L su | 3 - 5 gr / ağaç başına |
| Bağ | 50 - 100 gr / 100 L su | 3 - 5 gr / ağaç başına |
| Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik | 50 - 100 gr / 100 L su | 3 - 5 gr / ağaç başına |
| Elma, Armut, Ayva | 50 - 100 gr / 100 L su | 3 - 5 gr / ağaç başına |
| Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Çavdar | 50 - 100 gr / da | |
| Mısır | 50 - 100 gr / da | |
| Ayçiçeği, Kanola | 50 - 100 gr / da | |
| Şekerpancarı | 50 - 100 gr / da | |
| Soğan, Sarımsak | 50 - 100 gr / da | |
| Yer Fıstığı, Soya, Yonca | 50 - 100 gr / da | |
| Pamuk | 50 - 100 gr / da | |
| Lahana, Marul, Karnabahar | 50 - 100 gr / da | |
| Bezelye, Fasulye, Bakla | 50 - 100 gr / |