TURNOFF KULLANILDIĞI BİTKİ VE ORGANİZMALAR
| Bitki Adı | Zararlı | Dozu | PHI |
|---|---|---|---|
| Bağ | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 50 g/100 L.su | 7 |
| Domates | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 60 g/100 L.su | 7 |
| Biber | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 60 g/100 L.su (sera) | 7 |
| Hıyar | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 60 g/100 L.su (sera) | 7 |
| Kiraz | Monilya (Sclerotinia laxa) | 40 g/100 L.su | 7 |
| Çilek | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 60 g/100 L.su | 7 |
| Patlıcan | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 60 g/100 L.su (sera) | 7 |