KALSİYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit(CaO) %12

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

Bitki Adı Kullanım Zamanı Yapraktan Uygulama Miktarı

Tarla Bitkileri:

Yonca, Fasulye, Kanola, Yonca, Mısır, Pamuk, Yer Fıs ğı, Patates, Çel k, Ayçiçeği, Şeker Pancarı, Tütün, Buğday, Arpa, Yulaf, Soya, ve Diğer Bitkiler

Çiçek, tuber, koçan dönemi Yeteri miktarda suya 100-150 cc/da

Sebzeler:

Enginar, Pancar, Havuç, Yapraklı Sebzeler, Salatalık, Domates, Çilek, Kavun, Karpuz, Patlıcan ve Diğer Sebzeler

Çiçek sonrası meyve ilk tutum dönemi Yeteri miktarda suya 150-200 cc/da

Meyveler ve Diğer Ağaçlar:

Badem, Elma, Kayısı, Avokado, Üzümsü Bitkiler, Kiraz, Narenciye, Bağ, Fındık, Nektarin, Zey n, Şe ali, Fıs k, Nar, Erik, Armut, Ceviz ve Diğer Meyveler.

Petal yaprakları döküldükten sonra ilk uygulama,
2 ha a sonra ikinci uygulama Yeteri miktarda suya 100-150 cc/da
Bitkilerin büyüme dönemine göre uygulama sırasında minimum veya maksimum dozlar uygulanabilir. Toplam uygulama miktarı uygulama sayısına göre bölünebilir.