| Toplam Azot (N) | %11 | 
| Nitrat Azotu (NO3-N) | %11 | 
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %5 | 
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %42 | 
| Suda Çözünür Bakır (Cu) | %0,01 | 
| Suda Çözünür Demir (Fe) | %0,02 | 
| Suda Çözünür Mangan (Mn) | %0,01 | 
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | %0,01 | 
| 
			 ÜRÜN ADI  | 
			
			 UYGULAMA ZAMANI  | 
			
			 YAPRAKTANUYGULAMA DOZU  | 
		
| 
			 MEYVELER; Narenciye, portakal, limon, mandalina, greyfurt, elma, armut, kayısı, şeftali, erik, kiraz,  | 
			
			 
 Sürgün faaliyeti ile başlayıp 2 hafta ara ile 2-3 uygulama  | 
			
			 
 100 Litre Su / 150-200 gr  | 
		
| 
			 Bağ  | 
			
			 İlk meyve tutumundan önce birinci ve bundan 15 gün sonra ikinci uygulama yapılır.  | 
			
			 100 Litre Su / 150-200 gr  | 
		
| 
			 Fındık  | 
			
			 Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama yapılır  | 
			
			 100 Litre Su / 150-200 gr  | 
		
| 
			 Zeytin  | 
			
			 Yetiştirme süresi boyunca 3-4 uygulama yapılır  | 
			
			 100 Litre Su / 150-200 gr  | 
		
| 
			 Muz  | 
			
			 Çiçeklenme döneminde başlanır. 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır  | 
			
			 100 Litre Su / 150-200 gr  | 
		
| 
			 SEBZELER; Domates, biber, patlıcan, hıyar, kavun, karpuz, kabak, fasulye, bezelye,  | 
			
			 İlk gelişme devresinde başlanır. Çiçeklenme döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama yapılır.  | 
			
			 
 100 Litre Su / 150-200 gr  | 
		
| 
			 Marul, ıspanak, lahana, maydanoz, karnabahar  | 
			
			 İlk gelişme devresinde başlanır. İleri dönemde 15 gün ara ile devam edilir.  | 
			
			 100 Litre Su / 150-200 gr  | 
		
| 
			 Havuç, Soğan, Sarımsak  | 
			
			 İlk gelişme devresinde başlanır. 15 gün arayla 2-3 uygulama yapılır.  | 
			
			 100 Litre Su / 150-200 gr  | 
		
| 
			 Çilek  | 
			
			 Fide dikiminden itibaren 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama yapılır.  | 
			
			 100 Litre Su / 150-200 gr  |