POTASYUM ÇÖZELTİSİ

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %17

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

BİTKİLER

UYGULAMA ZAMAN

UYGULAMA ŞEKLİ

UYGULAMA DOZU

Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabakgiller, Çilek

Şaşırtmadan sonra 3-4 uygulama 15 günde bir tekrarlanır.

Yapraktan

100 lt suya 150-200 cc

Damlamadan

1 lt/da

Elma, Armut ve Taş Çekirdekli Meyve Ağaçları

Vegetatif büyümede, meyve bağlamadan sonra ve hasattan 3-4 hafta önce

Yapraktan

100 lt suya 200-250 cc

Damlamadan

1-2 lt/da

Narenciye

Vegetatif büyümede, meyve bağlamadan sonra ve hasattan 3-4 hafta önce

Yapraktan

100 lt suya 200-250 cc

Damlamadan

1-2 lt/da

Bağ

Vegetatif büyümede, meyve bağlamadan sonra ve hasattan 3-4 hafta önce

Yapraktan

100 lt suya 200-250 cc

Damlamadan

1-2 lt/da