NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Toplam Azot (N)

%20

Amonyum Azotu (NH4-N)

%4.5

Üre Azotu (NH2-N)

%15,5

Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)

%20

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)

%20

Suda Çözünür Bor (B)

%0,02

Suda Çözünür Bakır (Cu) EDTA şelatlı

%0,05

Suda Çözünür Mangan (Mn) EDTA şelatlı

%0,05

Suda Çözünür Çinko (Zn) EDTA şelatlı

%0,1

EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Cu, Mn ve Zn için)

3-8

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

ÜRÜN UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTANUYGULAMA MİKTARI
MEYVELER:Narenciye, Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt, Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz Sürgün faaliyeti ile başlayıp 2 hafta ara ile 2–3 uygulama

100 Litre Suya 150-200 gr

Bağ Meyve tutumundan önce birinci ve bundan 15 gün sonra ikinci uygulama yapılır 100 Litre Suya 150-200 gr
Çilek Fide dikiminden itibaren 15–20 gün aralıklarla 2–3 uygulama yapılır 100 Litre Suya 150-200 gr
Muz Çiçeklenme döneminde başlanır. 7–10 gün ara ile 2–3 uygulama yapılır 100 Litre Suya 150-200 gr
SEBZELER: Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak, Fasulye, Bezelye Gelişme devresinde bitkilerin büyümesini teşvik amacıyla başlanır. Çiçeklenme döneminden itibaren 10–15 gün ara ile 3–4 uygulama yapılır 100 Litre Suya 150-200 gr
Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar Gelişmenin erken devrelerinden başlanır. İleri dönemde 15 gün ara ile devam edilir. 100 Litre Suya 150-200 gr
Havuç, Soğan, Sarımsak Gelişmenin erken devrelerinde 15 gün arayla 2–3 uygulama yapılır 100 Litre Suya 150-200 gr
Fındık Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2–3 uygulama yapılır 100 Litre Suya 150-200 gr
Zeytin Yetişme süresi boyunca 3–4 uygulama yapılır 100 Litre Suya 150-200 gr
Damlama sulama ile sulanan tüm bitkilerde 700-1.000 gr/da/gün dozunda uygulama yapılır. Bu dozlar tavsiye niteliğindedir. Dozlar analiz sonuçları ve bitki gelişim dönemine göre değişiklik gösterebilir.