| Toplam Azot (N) | %5 |
| Üre Azotu (NH2-N) | %5 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %18 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %3 |
| Biüresi Düşüktür |
|
BİTKİLER |
UYGULAMA DOZLARI (Yapraktan) |
UYGULAMA ZAMANI |
|
SEBZELER |
250-400 cc/da veya 100 lt su |
15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa |
|
Çilek, Kavun, Karpuz, Bağ, Muz |
250-400 cc/da veya 100 lt su |
15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa |
|
Narenciye ve Meyve Ağaçları |
250-400 cc/da veya 100 lt su |
Çiçek öncesi 1. uygulama, çiçek sonrası 2. uygulama, meyve oluşumunda 3. uygulama |
|
Süs Bitkileri, Karanfil, Gül, vs. |
250-400 cc/da veya 100 lt su |
15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa |
|
Tarla Bitkileri |
150-250 cc/da veya 100 lt su |
4-6 yapraklı iken 1. uygulama, Çiçek öncesi 2. uygulama ve meyve oluşumunda 3. uygulama |
|
Şeker pancarı, Patates, Havuç, Soğan vs. |
150-250 cc/da veya 100 lt su |
15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa |