Speedfol Amino Calmag Plus SC bitkilerin daha güçlü olması, Ca ve Mg alımının artırılması için N, B, Mo ve aminoasitler ile zenginleştirilmiştir. İçerdiği dengeli besin maddeleri ile bitki besin maddesi noksanlıklarının görülmesinin önüne geçer. Mevcut noksanlıklarda kullanılması durumunda, noksanlıkların giderilmesini sağlayarak sağlıklı ve yüksek kalite bitkisel ürünlerin ve hasat sonrası depolama, raf ömrünün artmasına yardımcı olmaktadır. Bitkinin tüm fizyolojik dönemleri içerisinde kullanılabilmektedir.

Speedfol Amino Calmag Plus SC

Element % w/w % w/v
Toplam Azot (N) 9 13,5
Nitrat Azotu (NO3-N) 9 13,5
Kalsiyum (CaO) 14 21
Magnezyum (MgO) 2,5 3,75
Mikro Element
Bor (B) 0,16 0,24
Molibden (Mo) 0,004 0,006
Diğer
Organik Madde 10 15
Toplam Serbest Aminoasit 1,1 1,65

İçerik



Tavsiye Edilen Doz

Bitki cc/100L Suya Uygulama Zamanı ve Sayısı
Elma ve Armut 250 Meyveler 2-3 cm büyüklüğüne ulaştığında ve ilk uygulamayı takiben 7. 14. günlerde tekrarlanır.
Brokoli ve Karnabahar 300 Fide dikiminden 4-5 hafta sonra ve hasattan 2 hafta öncesinde kadar ihtiyaç dahilinde tekrarlanır.
Lahana, Marul 300 Kafa oluşumu başladıktan sonra uygulamaya başlanabilir.
Maydanoz 350 2 hafta aralıklarla tam katlama yapılacak şekilde uygulama yapılır.
Kiraz, Vişne 250 Taç yaprakların %80'i döküldükten sonra ve beyaz olum dönemi ve renklenmeden 10 gün sonra uygulanır.
Narenciye 300 %40 filizlenmede, %70 filizlenmede, meyve tutum zamanında uygulanır. Yeni filizlenmelerde tekrarlanır.
Pamuk 500 Çiçeklenmeyi takiben tam kapalama yapılır. İhtiyaca göre 2 hafta aralıklarla tekrarlanır.
Kavun, Karpuz, Hıyar, Kabak 400 Çiçeklenmeyi takiben tam kapalama yapılır. İhtiyaca göre 2 hafta aralıklarla tekrarlanır.
Sarımsak, Soğan 450 Kalem döneminden yumru oluşumu başlangıcına kadar her iki haftada bir uygulanır.
Muz 250 İhtiyaç dahilinde 2 hafta aralıklarla uygulanır.
Zeytin 350 İhtiyaç dahilinde 2 hafta aralıklarla uygulanır.
Mısır 400 Sapa kalkma döneminde tek uygulama yapılır.
Soya, Bezelye, Yerfıstığı 300 Çiçeklenme zamanı ve 10 gün sonrasında uygulama yapılır.
Süs Bitkileri 300 7-14 günde bir tam kaplama olacak şekilde uygulanır.
Patates 300 Yumru oluşumunda uygulamaya başlanır. 7-14 gün aralıklarla 3-4 uygulama yapılır.
Üzüm 200
250
Sürgünler 40-60 cm uzadığında ve meyve tutumundan sonra.
Meyve tutumundan sonra renklenme bitimine kadar uygulanabilir.
Şeftali, Erik 250 Süngünler 10-15 cm boy uzadığında ve meyve tutumunu takiben, çekirdek sertleşmesine kadar 10 günde bir tekrarlanır.
Çilek 250 Çiçeklenmeden, hasat bitimine 2 hafta kalıncaya kadar 2 haftada bir tekrarlanır.
Ayçiçeği 350 Sapa kalkma döneminde ve 1 hafta sonrasında uygulanır.
Domates, Biber 250 İlk çiçeklenmeden hasat bitimine 2 hafta kalıncaya kadar 2 haftada bir tekrarlanır.
Çeltik 300 Salkım oluşum dönemine kadar 2-3 uygulama.
Tahılgiller 350 Kardeşlenme dönemi ve 10 gün sonra.
Toprak uygulamaları için tavsiye edilen dozlar cc/da
Meyveler 700 Meyve tutumundan sonra gerekli görülen her dönemde uygulanabilir. İlk uygulamayı takiben 7-14 gün arayla tekrarlanabilir.
Sebzeler 500 Fide dikiminden 4-5 hafta sonra ve hasattan 2 hafta öncesine kadar ihtiyaç dahilinde tekrarlanır.