NPK GÜBRE HARMANLANMIŞ

GARANTİ EDİLEN İÇERİKLER

W/W%

Toplam Azot (N)

20

Nitrat Azotu (NO3)

6

Amonyum Azotu (NH4)

4,6

Üre Azotu (NH2)

9,4

Suda Çözünür Fosfor pentaoksit (P2O5)

20

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)

20

İZ ELEMENTLER

W/W%

Suda Çözünür Demir (Fe)

0,02

Suda Çözünür Mangan (Mn)

0,01

Suda Çözünür Çinko (Zn)

0,01

Özellikleri:

Yapraktan uygulanmak üzere hazırlanmış suda eriyebilir bitki besini ve iz element kombinasyonu içeren dengeli bir gübredir

Bitkiler Kullanma Zamanı Kullanma Dozu
Bağ Sürgünler 10-15 cm. olduğunda uygulamaya başlanır 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır 200 - 300 gr / 100 L su
Meyve Ağaçları Narenciye Sürgün faaliyeti ile uygulamalara başlanır 2 hafta ara ile 2-3 uygulama yapılır 200 - 300 gr / 100 L su
Çilek Fide dikiminden itibaren 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama 150 - 200 gr / 100 L su
Muz Çiçeklenme döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama 200 - 300 gr / 100 L su
Antep Fıstığı Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama 200 - 300 gr / 100 L su
Hububat Kardeşlenme ve Sapa kalkma döneminde 2 uygulama 150 - 200 gr / da
Tütün Fidelikte ve gelişme dönemi boyunca 3-4 uygulama 150 - 200 gr / 100 L su
Sera sebzeciliği Gelişme döneminde uygulamaya başlanır ve çiçeklenme döneminden itibaren devam edilir. 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama 150 - 200 gr / 100 L su
Tarla sebzeciliği Gelişme döneminde uygulamaya başlanır ve çiçeklenme döneminden itibaren devam edilir. 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama 150 - 200 gr / da
Mısır Gelişme döneminde 1-2 uygulama 150 - 200 gr / da
Pamuk Bitkiler 4-5 yapraklı olunca kullanılmaya başlanır,koza tutma döneminde devam edilir. 150 - 200 gr / da
Soya Fasulyesi, Yer fıstığı Mercimek Gelişme dönemi boyunca 3-4 uygulama 150 - 200 gr / da
Süs Bitkileri İki haftada bir uygulama 150 - 200 gr / 100 L su
Fındık Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama 150 - 200 gr / 100 L su
Zeytin Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 3-4 uygulama 150 - 200 gr / 100 L su
Şeker Pancarı 4-6 yaprak döneminde başlayıp 15-20 gün arayla 3 uygulama 150 - 200 gr / 100 L su