GARANTİ EDİLEN İÇERİKLER
W/W%
Toplam Azot (N)
10
Amonyum Azotu
10
Suda Çözünür Fosforpentaoksit (P2O5)
55
| Bitkiler | Doz | Yapraktan Uygulama |
|---|---|---|
| Meyveler | ||
| Elma, Armut, Kayısı, Kiraz, | 100 - 150 gr / da | 3-4 uygulama; vejetatif gelişim ve meyve büyüme dönemlerinde |
| Şeftali, Şeftali, Ayva, Bağ, | 100 - 150 gr / da | 3-4 uygulama; vejetatif gelişim ve meyve büyüme dönemlerinde |
| Zeytin, Turunçgiller | 100 - 150 gr / da | 3-4 uygulama; vejetatif gelişim ve meyve büyüme dönemlerinde |
| Antep Fıstığı, Nar | 100 - 150 gr / da | 3-4 uygulama; vejetatif gelişim ve meyve büyüme dönemlerinde |
| Çilek | 75 - 100 gr / da | Şaşırtmadan 15-20 gün sonra ilk uygulama, çiçeklenmede ikinci uygulama, 15 gün arayla üretim sezonu boyunca diğer uygulamalar |
| Muz | 100 - 150 gr / da | 2 ay arayla uygulama |
| Sebzeler | ||
| Biber, Domates, Patlıcan | 75 - 100 gr / da | 3-5 uygulama, çiçeklenme öncesi ilk uygulama, 10-15 gün arayla diğer uygulamalar |
| Kavun, Hıyar, Karpuz, Kabak | 75 - 100 gr / da | 3-4 uygulama, şaşırtmadan 1 ay sonra ilk uygulama;10-15 gün arayla diğer uygulamalar |
| Tarla Bitkileri | ||
| Çeltik, Yulaf, Arpa, Buğday | 75 - 100 gr / da | Tek uygulama, kardeşlenmeden 1 hafta önce |
| Pamuk | 75 - 100 gr / da | Tarak oluşumunda ilk uygulama, 15-20 gün arayla diğer uygulamalar |
| Ayçiçeği | 75 - 100 gr / da | Tek uygulama, 6-8 yapraklı dönemde |
| Mısır | 75 - 100 gr / da | Çiçeklenmeden önce ve meyve dolum dönemlerinde |
| Şekerpancarı, Soya | 75 - 100 gr / da | 1-2 uygulama, vejetatif gelişme döneminde |
| Soğan, Sarımsak | 75 - 100 gr / da | 2-4 uygulama, çıkıştan 10 gün sonra ilk uygulama 15 gün arayla diğer uygulamalar. |
| Patates | 100 - 150 gr / da | 2-4 uygulama, çiçeklenme birlikte 10-15 gün arayla |
| Baklagiller, Mercimek | 75 - 100 gr / da | 1-2 uygulama, çiçeklenmeden 1 hafta önce ilk uygulama; Çiçeklenmeden 1 hafta sonra 2. uygulama |
| Tütün | 75 - 100 gr / da | 1-2 uygulama, şaşırtmadan 10 gün sonra ilk uygulama; şaşırtmadan 1 hafta sonra diğer uygulama |
| Süs Bitkileri | 75 - 100 gr / da | Vejetasyon boyunca her ay |