 
                 
    TURNOFF KULLANILDIĞI BİTKİ VE ORGANİZMALAR
| Bitki Adı | Zararlı | Dozu | PHI | 
|---|---|---|---|
| Bağ | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 50 g/100 L.su | 7 | 
| Domates | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 60 g/100 L.su | 7 | 
| Biber | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 60 g/100 L.su (sera) | 7 | 
| Hıyar | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 60 g/100 L.su (sera) | 7 | 
| Kiraz | Monilya (Sclerotinia laxa) | 40 g/100 L.su | 7 | 
| Çilek | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 60 g/100 L.su | 7 | 
| Patlıcan | Kurşuni küf (Botrytis cinerea) | 60 g/100 L.su (sera) | 7 |