| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | (w/w) |
| Organik Madde | %50,00 |
| Alginik Asit | %1,0 |
| Giberallik Asit | 1 ppm |
| Suda Çözünür Potasyumoksit (K2O) | %19,3 |
| EC | 17,95 Ds/m |
| pH | 8-9,5 |
| Bitki | 100 L suya karıştırılacak miktar | Uygulama Zamanı |
| Pamuk | 200-250 60-80 |
Tohum ıslatılması Fide Dönemi Tomurcuk Dönemi Yeşil Koza Dönemi |
| Pirinç | 200-250 60-80 |
Tohum ıslatılması Fide Dönemi Püskül Dönemi Dene olum Dönemi |
| Mısır | 200-250 60-80 |
Tohum ıslatılması Fide Dönemi Püskül Dönemi Dene olum Dönemi |
| Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf...) | 200-250 60-80 |
Tohum ıslatılması Fide Dönemi Çiçeklenme Dönemi Dene olum Dönemi |
| Fasülye, Soya Fasülyesi, Mercimek, Nohut |
200-250 100-125 |
Tohum ıslatılması Fide Dönemi Çiçeklenme Dönemi Dene olum Dönemi |
| Narenciye | 60-80 | İlk Yapraklar çıktıktan sonra Çiçeklenme dönemi Meyve bağlama dönemi Meyve olgunlaşma dönemi |
| Hıyar, Karpuz, Kavun, Kabak | 200-250 100-125 |
Tohum ıslatılması Fide Dönemi Çiçeklenme Dönemi Meyve Olgunlaşma Dönemi |
| Elma, Armut, Kayısı, Vişne, Kiraz, Şeftali |
60-80 | İlk Yapraklar Çıktıktan Sonra Çiçeklenme Dönemi Meyve Bağlama Dönemi Meyve Olgunlaşma Dönemi |
| Muz | 60-80 | İlk Yapraklar Çıktıktan Sonra Çiçeklenme dönemi Meyve bağlama dönemi Meyve olgunlaşma dönemi |
| Patates, Domates Patlıcan, Biber |
200-250 60-80 |
Tohum ıslatılması Fide Dönemi Fide Dikiminden Önce Çiçeklenme Dönemi Meyve Olgunlaşma Dönemi |
| Tütün | 80-100 | Fide Dönemi Fide dikiminden 10 gün sonra Fide dikiminden 20 gün sonra |
| Fındık | 80-100 | Meyve tutumundan itibaren uygulamalara başlanır. |
| Şeker Pancarı | 80-100 | Tarla kapama döneminden itibaren uygulamalara başlanır. |
| Bağ | 80-100 | İlkbaharda gelişmenin başlamasıyla birlikte uygulamalara başlanır |
| Ayçiçeği | 80-100 | 4-5 yapraklı dönemden itibaren kullanılabilir. |