 
                 
    | Garanti Edilen İçerik | (%w/w) | 
| Toplam Organik Madde | %12 | 
| Toplam Azot | %9,45 | 
| Nitrat Azotu | %8 | 
| Amonyum Azotu | %1 | 
| Organik Azot | %0,45 | 
| Suda Çözünür Kalsiyum oksit (CaO) | %10,82 | 
| Serbest Amino Asitler | %3 | 
| pH | 5-6 | 
Kullanım Dozu:
Yapraktan: 250–300 ml / 100 L. su
Topraktan (Damlama ile) : 500 ml /da
Tavsiye Edildiği Bitkiler
Turunçgiller (Portakal, Limon, Mandalina vs.)
Meyve Ağaçları (Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Kayısı, Şeftali) Sebzeler (Salatalık, Kabak, Kavun, Karpuz, domates biber patlıcan vs.) ,
Tarla bitkileri( Ayçiçeği, pamuk, Fasulye, şeker pancarı patates, soğan, havuç vs.)
Tahıllar ( Mısır, Buğday Arpa Yulaf Çavdar vs.)
Bağ
Süs Bitkileri (Gül, Krizantem, Karanfil vs.)
UYGULAMAYA HAZIRLAMA ŞEKLİ:
Uygulama aletinin tankına bir miktar su konur, gereken miktarda VİTACAL devamlı karıştırılarak ilave edilir. Hazırlanan karışım uzun zaman bekletilmeden kullanılmalıdır.
Karışabilirlik: Sülfat ve Fosfat içerikli ürünler ile karıştırılmaz. Diğer ürünler ile birlikte karıştırılmadan önce küçük bir karışım testi yapılmasını öneririz.