Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Organik Madde %12
Toplam Azot %9,45
Nitrat Azotu %8
Amonyum Azotu %1
Organik Azot %0,45
Suda Çözünür Kalsiyum oksit (CaO) %10,82
Serbest Amino Asitler %3
pH 5-6

Kullanım Dozu:

Yapraktan: 250–300 ml / 100 L. su

Topraktan (Damlama ile) : 500 ml /da

Tavsiye Edildiği Bitkiler

Turunçgiller (Portakal, Limon, Mandalina vs.)

Meyve Ağaçları (Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Kayısı, Şeftali) Sebzeler (Salatalık, Kabak, Kavun, Karpuz, domates biber patlıcan vs.) ,

Tarla bitkileri( Ayçiçeği, pamuk, Fasulye, şeker pancarı patates, soğan, havuç vs.)

Tahıllar ( Mısır, Buğday Arpa Yulaf Çavdar vs.)

Bağ

Süs Bitkileri (Gül, Krizantem, Karanfil vs.)

UYGULAMAYA HAZIRLAMA ŞEKLİ:

Uygulama aletinin tankına bir miktar su konur, gereken miktarda VİTACAL devamlı karıştırılarak ilave edilir. Hazırlanan karışım uzun zaman bekletilmeden kullanılmalıdır.

Karışabilirlik: Sülfat ve Fosfat içerikli ürünler ile karıştırılmaz. Diğer ürünler ile birlikte karıştırılmadan önce küçük bir karışım testi yapılmasını öneririz.

Ürün Ambalajı
Ambalaj Seçenekleri
  • 1 L
Herhangi bir zehirlenme belirtisi durumunda 114 numaralı Ulusal Zehir Danışma Merkezini arayınız.

UYARI : İlacı kullanmadan önce ambalajı üzerindeki etiket bilgilerini dikkatlice okuyunuz, tavsiyelere uyunuz. Yalnızca ambalaj etiketindeki bilgiler esas alınmalıdır